/_images_upload/_tn_6fb6ac46c7a7b6fa.jpg
Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis binnen het vakgebied. Op die manier dragen we optimaal bij in het vinden van een passende baan.

Contact

/_images_upload/_tn_b1b637689e6c571e.jpg
HR advies op maat

Vanuit onze flexibele werkhouding en op basis van onze deskundigheid zijn wij in staat maatwerk te leveren en geven wij antwoord op uw HR vraagstukken.

Contact

/_images_upload/_tn_a233292cae4f927c.jpg
Kennismaken is belangrijk

Ben je op zoek naar een bureau dat naar je luistert en professionaliteit voorop heeft staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact

Marloes Jadoul - Ermers

Marloes  Jadoul - Ermers
Naam: Marloes Jadoul - Ermers
Mobiel: (06) 1173 3966

Over Marloes:

In 2012 is Marloes als mede-eigenaar aan het bedrijf gekoppeld. Daarvoor is zij zeven jaar als HR Adviseur werkzaam geweest bij een groot regionaal accountantskantoor. Tevens heeft ze vijf jaar werkervaring opgedaan als adviseur bij een dienstverlener gericht op Werving & Selectie van hoger opgeleiden.

Marloes heeft als opleiding HEAO Commerciële Economie en de Post HBO opleidingen Personeelsmanagement en Arbeidsre-integratie afgerond. Daarnaast is zij gecertificeerd PPA gebruiker. Hierdoor is zij breed inzetbaar. Marloes is actief op het gebied van Marketing & Sales, Finance en HRM.

Haar specialismen: interim management, ziekteverzuimbegeleiding en Werving & Selectie voor financiële, HRM en commerciële functies.

Actieve vacatures:

Afgeronde vacatures:

Onze klanten