Inloggen

Kandidaten

Het zetten van een nieuwe stap in je loopbaan doe je niet zomaar. Het betekent dat je gaat zoeken naar een baan die aan al je eisen voldoet. Hierbij wil Selexxyz Recruitment je graag ondersteunen en adviseren.

Selexxyz Recruitment bemiddelt in vaste banen op MBO-, HBO- en academisch niveau tussen kandidaten en opdrachtgevers in Limburg. Dit doen wij voor zowel starters op de arbeidsmarkt als voor mensen met enige jaren werkervaring. De focus ligt op vacatures binnen de disciplines economie en techniek.

Een goede relatie met jou als kandidaat vormt in dit traject voor ons de basis. Het intensieve contact voor, tijdens en na een selectieprocedure zorgt voor een goede samenwerking wat resulteert in het vinden van die juiste baan.

Indien je van onze diensten gebruik wil maken, willen wij je uitnodigen contact met ons op te nemen. Je mag je CV achterlaten op onze website, maar uiteraard ook telefonisch of per e-mail reageren. Mochten er concrete mogelijkheden zijn, dan word je door ons benaderd om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent