Inloggen

Medewerker Finance & HR (20 tot 24 uur per week)

Geheel Zuid Limburg
Financieel-economisch P&O/HRM/loopbaan en verandering
MBO HBO
Vast
20 - 24 uur 24 - 32 uur
Reageer nu!
Share

Wat ga je doen?

Als Medewerker Finance & HR ben je verantwoordelijk voor de facturatie en voor het debiteuren- en crediteurenbeheer. Dit betekent dat je facturen inleest, codeert en voorbereid voor betaling. Het boeken van kas, bank en memoriaal mutaties behoort ook tot het takenpakket. Tevens houd je je bezig met financiële controle en rapportage: het controleren van de grootboekrekening op correctheid, het (mede)opstellen van de maandelijkse financiële rapportages en het aanleveren van stukken ten behoeve van de jaarrapporten. Voor wat betreft HR ben je verantwoordelijk voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het verzorgen van de volledige HR- en salarisadministratie en het fungeren als aanspreekpunt voor de medewerkers.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met aantoonbare werkervaring op het gebied van Finance en HR. Je hebt minimaal een mbo-studie afgerond op administratief gebied. Daarnaast heb je ervaring in het werken met MS Office en Exact Online en heb je aantoonbare affiniteit of ervaring met HR gerelateerde zaken. Je bent van positieve waarde voor het team en de hele organisatie: je bent open en creatief, denkt out-of-the-box en neemt initiatief. Tevens werk je georganiseerd en krijg zaken voor elkaar. Je bent flexibel en kijkt ook over de grenzen van je werk heen. Last but not least ben je op zoek naar een baan voor 24 tot 28 uur per week. Deze uren worden in onderling overleg ingepland.

De organisatie

Carworldclassics.com is de premium specialist in Porsche 911 en is sinds kort verhuisd naar haar nieuwe locatie aan de Weerhuisweg 1 in Maastricht. Zij biedt een kritisch geselecteerd assortiment Porsche 911 aan welke synoniem staan voor transparantie en kwaliteit. De Premium Porsches die zij selecteren en aanbieden voldoen altijd aan een aantal kernwaarden zoals een volledige uitvoering, Porsche dealer onderhouden en een transparante Nederlandse historie.

Wat wordt geboden?

Carworldclassics.com biedt jou een afwisselende en uitdagende functie binnen een bedrijf waar medewerkers geen nummers zijn. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, een dynamische werkomgeving en open communicatie. Er wordt een prima salaris geboden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De te werken uren worden in overleg ingepland, hierin is de organisatie zeer flexibel.

Interesse?

Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl of reageer via de sollicitatielink. Bellen mag ook! Wil je graag meer informatie of wil je direct reageren? Neem dan contact op met Marloes telefoonnummer 06 – 1173 3966.

Marloes Jadoul - Ermers
Medewerker Finance & HR (20 tot 24 uur per week)

Laatste vacatures

Job Banner

Accountmanager Noord-Brabant

Vanwege verdere uitbreiding van het Salesteam zijn we voor Blanche Dael op zoek naar een Accountmanager Noord-Brabant: een pionier met liefde voor koffie en thee.

Medewerker Finance & HR (20 tot 24 uur per week)

Vanwege de verdere doorontwikkeling van de organisatie zijn we voor carwoldclassics.com -en haar twee zusterorganisaties- op zoek naar een Medewerker Finance & HR.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele vacatures? Maak een job search agent aan en ontvang periodiek een update.

Maak Job Search Agent