Inloggen

Accountmanager Noord-Brabant

Brabant Omgeving Weert Eindhoven
Sales
HBO
Vast
36 - 40 uur
Reageer nu!
Share

De functie

Koffiebranderij en theepakkerij Blanche Dael zoekt een Accountmanager met flair. Als Accountmanager ben je het gezicht en de vooruitgeschoven pion van Blanche Dael. Je weet waar Blanche Dael voor staat en draagt dit vol enthousiasme en overtuiging uit richting bestaande en nieuwe zakelijke relaties zoals kwaliteitshoreca, de kantorenmarkt en het MKB. Relatiebeheer en aftersales zijn de belangrijkste thema’s binnen je dagelijkse werkzaamheden. Dit om de groeidoelstellingen van Blanche Dael in Nederland vorm te geven en te realiseren.

Binnen je regio heb je veel vrijheid in het ontwikkelen van je klantportefeuille. Je bouwt langdurige relaties op met bestaande en potentiële klanten en zorgt voor een netwerk in de Brabantse steden. Als Accountmanager draag je actief bij aan de acquisitie, de opvolging van leads en prospects en het creëren van een optimale salesflow. Je initieert het verkoopproces door het plannen van afspraken met klanten en relaties. Tot slot adviseer je relaties over de nieuwe trends en ontwikkelingen binnen het koffie- en theeassortiment

Als Accountmanager ben je onderdeel van het salesteam welke bestaat uit de Commercieel Manager, twee Accountmanagers en de afdeling commerciële binnendienst.

Wie zoeken wij?

Vanwege de regio waarin je actief bent, is het van belang dat je woonachtig bent in de regio Eindhoven, Breda, Den Bosch of Tilburg. Je bent een positieve en energieke persoonlijkheid met ondernemersgeest. Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde hbo-opleiding en hebt minimaal 4 jaar ervaring als Accountmanager, bij voorkeur opgedaan binnen een horecaomgeving. Als Accountmanager ben je daarnaast gedreven, resultaat- en zeker ook klantgericht ingesteld: je combineert je commerciële talent met de kwaliteit om een klant inhoudelijk te adviseren.

Tevens beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht en een proactieve en charismatische houding . Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en jouw verantwoordelijkheidsgevoel maak jij het verschil voor de klanten. Uiteraard heb je affiniteit met koffie en thee en gastvrijheid. Je bent op de hoogte van trends, (nieuwe) producten en kansen in de wereld van koffie en thee. Kennis van en een netwerk in de Brabantse horecabranche is een duidelijke pré. Uiteraard beschik je over een rijbewijs B.

Blanche Dael

Blanche Dael is dé nostalgische koffiebrander en theeverpakker en is sinds 1878 een begrip in Zuid Nederland. Blanche Dael prijst zich gelukkig dat zij dagelijks met deze mooie producten mag werken. De zoektocht naar de lekkerste koffie en thee, het werken in een omgeving van smaak, geur en ambacht en het werken aan producten waar mensen naar verlangen en van genieten, zorgen ervoor dat de passie vanzelf komt. ‚ÄčIn de ambachtelijke koffiebranderij van Blanche Dael werken vakmensen dagelijks aan de verse productie van koffie en wordt de thee met de hand verpakt. Deze kennis en vakmanschap deelt het bedrijf graag met haar klanten en relaties. Blanche Dael werkt samen met haar klanten aan een gezonde koffie-omzet en een mooi eindproduct. Koffie die door zijn raffinement gasten bindt en ze uitnodigt om een tweede kopje koffie te drinken. Blanche Dael is terug te vinden op plekken waar het leven goed is en waar gastvrijheidsbewustzijn verankerd zit in de bedrijfsvoering.

Eind 2020 is Blanche Dael verhuisd naar een nieuwe branderij in het bruisende Sphinxkwartier van Maastricht. In het karakteristieke ‘Brikkengebouw’ is een belevingscentrum voor koffie en thee met de focus op training, educatie en inspiratie voor horecaklanten en bezoekers.

Wat biedt Blanche Dael

Blanche Dael biedt jou een afwisselende en uitdagende functie voor 40 uur per week binnen een familiebedrijf waar medewerkers geen nummers zijn. De organisatie kenmerkt zich door een dynamische en open minded werkomgeving. Er wordt een competitief salaris geboden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonusregeling, iPhone, laptop en leaseauto van de zaak. Daarnaast bestaat uiteraard de mogelijk om een interne opleiding te volgen om zo je kennis over koffie en thee verder te ontwikkelen. Ook kent de organisatie een leuke bedrijfs-sportregeling met onder andere de mogelijkheid om fitness, padel en tennis te beoefenen en worden mooie personeelskortingen geboden. Niet geheel onbelangrijk: je geniet iedere dag van de beste koffie en thee! De insteek is om samen een langdurige samenwerking aan te gaan. Op het moment dat je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangaat, bestaat de mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan.

Interesse?

Selexxyz HR consultancy verzorgt exclusief deze sollicitatieprocedure voor Blanche Dael. Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan uiterlijk 9 juni aanstaande je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl, of reageer via onderstaande link. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes Jadoul - Ermers via telefoonnummer 06 - 11733966.
Marloes Jadoul - Ermers
Accountmanager Noord-Brabant

Laatste vacatures

Job Banner

Accountmanager Noord-Brabant

Vanwege verdere uitbreiding van het Salesteam zijn we voor Blanche Dael op zoek naar een Accountmanager Noord-Brabant: een pionier met liefde voor koffie en thee.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele vacatures? Maak een job search agent aan en ontvang periodiek een update.

Maak Job Search Agent