Inloggen

Hoofd Financiële Administratie (40 uur per week)

Geheel Zuid Limburg
Financieel-economisch Accountancy
HBO
Vast
36 - 40 uur 32 - 36 uur
Reageer nu!
Share

Hoe ziet een werkdag eruit?

In de functie van Hoofd Financiële Administratie ben je verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administratie en in dat kader voor de juiste en tijdige verwerking van en controle op alle boekingen in het grootboek. Daarnaast draag je zorg voor de financiële rapportages waarbij volledigheid, betrouwbaarheid en representatie belangrijke kernwoorden zijn voor jouw output. Je bent intensief betrokken bij het opstellen van de jaarrekening, de reporting en de accountantscontrole. Het verwerken en coördineren van debiteuren en crediteuren administratie behoort ook tot de werkzaamheden evenals fiscaliteit, waaronder btw en loonheffing. Tevens ben je verantwoordelijk voor de volledige personeels- en salarisadministratie. In dat kader draag je zorg voor de mutatieverwerking, bewaak je de financiële kant van de werkkostenregeling en houd je de kostenvergoedingen in beeld. Ook voer je controles uit op de projectadministratie en bewaak je de geldstromen. In deze functie ontwerp en beheer je de administratieve systemen, werkwijzen en procedures en optimaliseer je de inrichting en uitvoering van de planning- en controlecyclus. Vanuit jouw inhoudelijke kennis ben je sparringpartner voor de directeur en voer je wekelijks overleg met hem.

Wie zoeken wij?

VVoor deze functie zijn wij op zoek naar een ambitieuze kandidaat met een HBO werk- en denkniveau of een afgeronde bacheloropleiding op het gebied van financiële administratie. Daarnaast beschik je over enige jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen een MKB organisatie of binnen de accountancysector. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over vergaande kennis van Microsoft Office en in het bijzonder Microsoft Excel. Verder ben je bekend met salaris- en persoonsinformatiesystemen. Je bent resultaatgericht, pragmatisch en hebt een hands-on mentaliteit. Je hebt een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en bent accuraat en gedreven. Ook beschik je over een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen en ben je enthousiast en positief ingesteld. Daarnaast ben je communicatief vaardig zowel richting externe partijen als binnen de gehele organisatie.

Budé Group B.V.

Budé Group B.V., gevestigd in Maastricht, is al meer dan 35 jaar actief in de wereld van industriële productieautomatisering, revisie en onderhoud. Wij staan voor innovatie, technisch hoogstaand vakmanschap en voor langdurige relaties met onze klanten. Van kleine modificaties tot grote nieuwbouwprojecten: samen zoeken we naar de beste oplossing waarbij duurzame productiviteitsverbetering vooropstaat. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega.

Wat biedt Budé Group B.V.

Als jij klaar bent om jouw carrière uit te bouwen op een manier waar je trots op kunt zijn, dan is dit jouw kans. De organisatie biedt volop mogelijkheden om te groeien. Dit bijvoorbeeld door het aanbod in opleidingen en trainingen. Binnen het team vind je de support om te excelleren in je werk en de middelen om jezelf voortdurend te ontwikkelen, uiteraard met een passend salaris en voorwaarden.

Interesse?

Geef jouw loopbaan een zet in de goede richting! Stuur jouw sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl, of reageer via deze link. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes Jadoul via telefoonnummer 06 – 11733966.
Marloes Jadoul - Ermers
Hoofd Financiële Administratie (40 uur per week)

Laatste vacatures

Job Banner

Accountmanager Noord-Brabant

Vanwege verdere uitbreiding van het Salesteam zijn we voor Blanche Dael op zoek naar een Accountmanager Noord-Brabant: een pionier met liefde voor koffie en thee.

Medewerker Finance & HR (20 tot 24 uur per week)

Vanwege de verdere doorontwikkeling van de organisatie zijn we voor carwoldclassics.com -en haar twee zusterorganisaties- op zoek naar een Medewerker Finance & HR.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele vacatures? Maak een job search agent aan en ontvang periodiek een update.

Maak Job Search Agent