Inloggen

Klant aan het woord 'TCC The Computer Company'

TCC The Computer Company

Dienstverlener in de Cloud

TCC biedt services en werkplekken in de Cloud aan. Circa 300 organisaties in Zuid-Nederland met samen zo’n 42.000 medewerkers worden door het 60-koppige TCC-team in Maastricht en Tilburg ondersteund.

“Bij het woord Cloud denken mensen vaak dat wij op afstand van onze klanten opereren”, legt Edward uit. “Het tegenovergestelde is waar. Om ervoor te kunnen zorgen dat de internetomgeving per bedrijf zo ingericht is dat elke medewerker goed kan functioneren, staan wij juist heel dicht bij de bedrijven. Wij voelen aan wat een onderneming nodig heeft en voorzien in de digitale voorwaarden om goed te kunnen functioneren. Door corona zorgt het beeldbellen voor een gamechanger. Zoals we nu massaal vanuit thuis met elkaar kunnen samenwerken, hadden we vijf jaar geleden niet kunnen voorspellen. Het feit dat de digitale infrastructuur er is en de applicaties snel geïntegreerd kunnen worden, zorgt ervoor dat veel bedrijven zelfs in deze lastige tijd toch vooruit kunnen.”

Een klik “Vijf jaar geleden kwamen we via onze accountant in contact met Selexxyz. Meteen bij de eerste kennismaking met Roger en Marloes was er een klik. Zij hebben ons HR-beleid onder handen genomen. Te beginnen met het professionaliseren van onze arbeidsvoorwaarden en het marktconform optuigen van ons loonhuis. Gaandeweg werd onze band sterker en nu begeleiden Roger en Marloes ook onze zieke medewerkers. Niet dat ons ziekteverzuim hoog is, met 3,5% zitten we onder het landelijke gemiddelde. Daar gaat het ook niet om. Elke zieke medewerker verdient volgens ons persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding. In de dagelijkse hectiek hebben onze managers hier niet altijd de ruimte voor. Marloes en Roger nemen ons al veel werk uit handen door de contacten te onderhouden met het UWV en de arbodienst. Zij zorgen ervoor dat de juiste formulieren bij het juiste loket terechtkomen. Dat scheelt. Maar vooral hebben zij een luisterend oor en oog voor wat er bij iemand speelt. Marloes is voor veel medewerkers in ons team zelfs een vertrouwenspersoon. Doordat zij ‘van buiten’ is, vinden mensen het soms makkelijker om met haar te praten. Ook als de problemen op privévlak spelen. Met haar adviezen kan zij mensen echt verder helpen. Daarmee helpt zij ons hele team vooruit.”

“Zeker in de IT-branche gaat elke vijf jaar alles op de schop”, stelt Edward Goessens. Hij richtte in 1988 The Computer Company, kortweg TCC, op. In de 32 jaren van zijn bestaan hebben Edward en zijn team dan ook heel wat transities meegemaakt. “Vanwege de dynamische omgeving waarin wij ons bevinden, vinden wij het belangrijk dat er persoonlijke begeleiding en aandacht is voor elke medewerker. Selexxyz ontzorgt ons daarin.”

“Marloes is voor veel mensen in ons team vertrouwenspersoon. Zij kan mensen echt verder helpen als ze even niet lekker in hun vel zitten.”

EdwardGoessens

TCC

R.M.M. Jadoul
675
31 January 2023
Share

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent