/_images_upload/_tn_6fb6ac46c7a7b6fa.jpg
Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis binnen het vakgebied. Op die manier dragen we optimaal bij in het vinden van een passende baan.

Contact

/_images_upload/_tn_b1b637689e6c571e.jpg
HR advies op maat

Vanuit onze flexibele werkhouding en op basis van onze deskundigheid zijn wij in staat maatwerk te leveren en geven wij antwoord op uw HR vraagstukken.

Contact

/_images_upload/_tn_a233292cae4f927c.jpg
Kennismaken is belangrijk

Ben je op zoek naar een bureau dat naar je luistert en professionaliteit voorop heeft staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact

Snel zoeken

Klanten

AMR-ICT

AMR-ICT

AMR ict levert u onafhankelijk en zelfstandig ICT oplossingen en diensten op basis van kennis. Dankzij innovatieve combinaties van nieuwe en bewezen technologie, worden oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd. Echte specialisten die verder kijken dan alleen de techniek, leveren u professioneel aanvullende ondersteuning. Maar dat niet alleen. Ze kunnen zich inleven in de specifieke problematiek van de opdrachtgever en hebben het vermogen om sterk oplossingsgericht mee te denken. AMR ict stelt zich tot doel ICT omgevingen structureel te verbeteren en ICT investeringen transparant te maken. Hierbij staat de behoefte en doelstelling van elke afzonderlijke organisatie centraal. Samen met de opdrachtgevers wordt een pakket van eisen en wensen opgesteld en binnen het gestelde budget naar de beste oplossing gezocht. De bedrijfsvoering van AMR ict is dan ook gericht op het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met ondernemingen, instellingen en overheden.
B.V. Kinderopvang Pinokkio Maastricht

B.V. Kinderopvang Pinokkio Maastricht

Welkom bij Stichting Kinderopvang Pinokkio Maastricht! Elk kind is uniek in aanleg en aard en ontwikkelt zich op eigen wijze en eigen tempo. Zij hebben respect voor de eigenheid van ieder kind en het gezin waar het kind in opgroeit. Hier willen zij zoveel als mogelijk bij aansluiten. Zij dragen bij aan de beelden van fantasie en werkelijkheid, brengen waarden en normen over. Zo krijgt ieder kind de kans om zich op zijn/haar manier te ontwikkelen. Op diverse plekken in Maastricht biedt Stichting Kinderopvang Pinokkio Maastricht dagopvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Vanaf 2012 is Stichting Kinderopvang Pinokkio Maastricht een officieel door de gemeente Maastricht erkend VVE kinderdagverblijf. In 1987 is Kinderdagverblijf “Pinokkio” gestart met de kinderopvang voor 0 tot 4 jarigen en vanaf 1999 zijn ze gestart met de buitenschoolse opvang. Het personeel beschikt over de vereiste diploma’s aangevuld met een EHBO, reanimatie en BHV diploma en/of VVE-certificaat. Het kinderdagverblijf beschikt over een stichtingsbestuur en een Oudercommissie. De Stichting Kinderopvang Pinokkio Maastricht en de Oudercommissie zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang. Per 1 april 2016 is onze organisatie uitgebreid met 4 locaties peutergroepen voor kinderen van 2 jaar tot 4 jaar namelijk: Peutergroep Lambiek: Pastoor Habetstraat 40 Peutergroep Wiemelhook: Prestantstraat 40 Peutergroep Pinokkio Wolder: Felix Bockenplein 1 Peutergroep Pinokkio Belfort: Ebenistendreef 90a Interesse of vragen ? U kunt alle informatie vinden...
Guldemeester B.V.

Guldemeester B.V.

Guldemeester B.V. is een jonge, enthousiaste en dynamische organisatie die zich bezighoudt met vastgoed- & projectmanagement in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om het adviseren omtrent onderhoudsbeleid, het maken van een MeerjarenOnderhoudsplan, het opstellen van een gebouwdossier of de totale begeleiding van een nieuwbouw- of renovatieproject. Eén aanspreekpunt, klanten ontzorgen, flexibiliteit en snel anticiperen zijn kernwaarden binnen Guldemeester B.V. De organisatie streeft naar langdurige relaties waarbij zij niet worden gezien als een extern adviseur, maar als een verlengstuk van de eigen organisatie.
Hans Janssen

Hans Janssen

De fundamenten van Hans Janssen zijn gelegd in oktober 1996. In bijna twintig jaar tijd heeft het eenmansbedrijfje waarmee werd gestart zich ontwikkeld tot een zeer gespecialiseerd betonboorbedrijf waarbij de werk- zaamheden zich richten op betonboor, zaag- en kapwerk in beton, steen en asfalt. Het steeds vaker ingeschakeld worden op grotere en complexere werken zorgde voor een dusdanige snelle groei dat de garage aan de Raadhuisstraat van waaruit werd gewerkt, in augustus 2002 werd verruild voor een nieuw pand op het Business Park Stein te Elsloo. Veiligheid, gezondheid en milieu staat bij Hans Janssen BV hoog in het vaandel. Bovendien streven ze daarmee naar continue verbetering op deze gebieden. Voor meer informatie over het bedrijf klik op het logo om de website te bekijken.
Jacotech bv

Jacotech bv

Jacotech B.V. ( voorheen Jac Coolen Techniek bv) in Altweerterheide - Weert is al meer dan 40 jaar actief in de wereld van watertechniek, veeteelt en mestbeheer. Het bedrijf staat bij zowel bedrijven als particulieren in de regio Weert en ver daar buiten bekend om het zeer uitgebreide assortiment en ruime ervaring op het gebied van onder andere pompen en beregeningsinstallaties. Waarbij de servicegerichtheid van de organisatie zeker in geval van calamiteiten zeer kenmerkend is. De organisatie heeft ruim 10.000 artikelen op voorraad waaronder appendages, pompen, installaties voor beregening en producten voor de agrotechniek. Klik op het logo om naar de website te gaan.
Inschrijven

Schrijf je in via onze website en maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening. Je kan het formulier gemakkelijk laten vullen door jouw CV te uploaden.

Laat je CV achter

Alle vacatures
Medewerker
Marloes Jadoul - Ermers
Mobiel: (06) 1173 3966
Werk telefoon: (043) 3626 254
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg ons via
Facebook

LinkedIn

Onze klanten