/_images_upload/_tn_6fb6ac46c7a7b6fa.jpg
Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis binnen het vakgebied. Op die manier dragen we optimaal bij in het vinden van een passende baan.

Contact

/_images_upload/_tn_b1b637689e6c571e.jpg
HR advies op maat

Vanuit onze flexibele werkhouding en op basis van onze deskundigheid zijn wij in staat maatwerk te leveren en geven wij antwoord op uw HR vraagstukken.

Contact

/_images_upload/_tn_a233292cae4f927c.jpg
Kennismaken is belangrijk

Ben je op zoek naar een bureau dat naar je luistert en professionaliteit voorop heeft staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact

Snel zoeken

Klanten

AMR-ICT

AMR-ICT

AMR ict levert u onafhankelijk en zelfstandig ICT oplossingen en diensten op basis van kennis. Dankzij innovatieve combinaties van nieuwe en bewezen technologie, worden oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd. Echte specialisten die verder kijken dan alleen de techniek, leveren u professioneel aanvullende ondersteuning. Maar dat niet alleen. Ze kunnen zich inleven in de specifieke problematiek van de opdrachtgever en hebben het vermogen om sterk oplossingsgericht mee te denken. AMR ict stelt zich tot doel ICT omgevingen structureel te verbeteren en ICT investeringen transparant te maken. Hierbij staat de behoefte en doelstelling van elke afzonderlijke organisatie centraal. Samen met de opdrachtgevers wordt een pakket van eisen en wensen opgesteld en binnen het gestelde budget naar de beste oplossing gezocht. De bedrijfsvoering van AMR ict is dan ook gericht op het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met ondernemingen, instellingen en overheden.
Hans Janssen

Hans Janssen

De fundamenten van Hans Janssen zijn gelegd in oktober 1996. In 25 jaar tijd heeft het eenmansbedrijfje waarmee werd gestart zich ontwikkeld tot een zeer gespecialiseerd betonboorbedrijf waarbij de werk- zaamheden zich richten op betonboor, zaag- en kapwerk in beton, steen en asfalt. Het steeds vaker ingeschakeld worden op grotere en complexere werken zorgde voor een dusdanige snelle groei dat de garage aan de Raadhuisstraat van waaruit werd gewerkt, in augustus 2002 werd verruild voor een nieuw pand op het Business Park Stein te Elsloo. Veiligheid, gezondheid en milieu staat bij Hans Janssen BV hoog in het vaandel. Bovendien streven ze daarmee naar continue verbetering op deze gebieden. Voor meer informatie over het bedrijf klik op het logo om de website te bekijken.
Inschrijven

Schrijf je in via onze website en maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening. Je kan het formulier gemakkelijk laten vullen door jouw CV te uploaden.

Laat je CV achter

Alle vacatures
Medewerker
Marloes Jadoul - Ermers
Mobiel: (06) 1173 3966
Werk telefoon: (043) 3626 254
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Volg ons via
Facebook

LinkedIn

Onze klanten