Inloggen

Telefonist(e)/ Receptionist(e)/ Secretarieel Medewerker (fulltime of in de vorm van een duobaan)

Geheel Zuid Limburg
Administratief/Secretarieel
MBO
Vast
32 - 36 uur 20 - 24 uur 36 - 40 uur 24 - 32 uur
Nieuw
Share

Wat ga je doen?

Als telefonist(e) ben je hét visitekaartje van Team Notarissen. Je staat klanten telefonisch op een correcte en vriendelijke manier te woord. Je luistert, verbindt indien nodig de klant door met een van je collega’s of je noteert een terugbelverzoek. Als receptionist(e) zorg je ervoor dat klanten zich welkom voelen. In de rol van gastvrouw of gastheer ontvang je de klanten op kantoor. Dit kantoor is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 – 17.00 uur. Klanten worden op afspraak ontvangen, daarnaast kunnen mensen ook zonder afspraak binnenlopen voor informatie, of om een antwoord op hun vragen te krijgen. In de rol van secretarieel medewerker ondersteun je het secretariaat bij de diverse werkzaamheden die zich voordoen bij de verwerking van akten die gepasseerd (ondertekend) zijn.

Wat vragen we?

  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een secretariële achtergrond.
  • Ervaring als telefoniste binnen een kantooromgeving is een pré.
  • Dienstverlenend en klantvriendelijk, ook bij drukte.
  • Communicatief vaardig.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en bij voorkeur ook in geschrift).
  • Proactief en in staat te prioriteren.
  • Je bent mobiel, kunt snel schakelen en houdt het overzicht bij de uitvoering van het diverse takenpakket.
  • Vanwege de aard van ons werk is het belangrijk dat je op een serieuze manier omgaat met vertrouwelijke informatie.
  • Je bent fulltime beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk als duo (2 x 20 uur, of 2 en 3 dagen/week) deze functie in te vullen, waarbij het een voorwaarde is dat je als duo elkaar, bij afwezigheid wegens verlof of ziekte, vervangt.

Bedrijfsprofiel

Bij Team Notarissen in Maastricht werken 30 mensen om de kanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op het secretariaat werk je in een team met drie collega’s. Bij Team Notarissen werken verder notarieel medewerkers en (kandidaat) notarissen in de secties Vastgoed, Personen- en Familierecht en Ondernemingsrecht. Werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met collega’s die bij jouw team horen, ervoor zorgt dat klanten zich welkom voelen? Een drukke baan met afwisselende werkzaamheden? Deze baan kan Team Notarissen jou bieden!

Wat biedt Team Notarissen?

Team Notarissen biedt jou een afwisselende en uitdagende functie welke zowel op fulltime als op parttime basis, in de vorm van een duobaan, kan worden ingevuld. De werkomgeving is dynamisch en open-minded. Het team gaat op een informele manier met elkaar om. De werkomgeving is prettig en de organisatie kent korte lijnen. Het salaris is marktconform afhankelijk van de opgedane werkervaring. Ook wordt een fiets van de zaak geboden. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om je kennis uit te breiden middels opleidingen of cursussen.

Interesse of meer informatie?

Heb jij interesse in bovengenoemde functie? Stuur dan vóór 3 december aanstaande je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl of reageer via onderstaande link. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Meijke van Noorden (Officemanager binnen Team Notarissen) via telefoonnummer 043 – 328 2750. De eerste gesprekken worden gepland op donderdag 7 en vrijdag 8 december ’s vanaf 14.00 uur. De tweede gespreksronde vindt plaats op woensdag 13 december vanaf 15.00 uur.

Marloes Jadoul - Ermers
Telefonist(e)/ Receptionist(e)/ Secretarieel Medewerker (fulltime of in de vorm van een duobaan)

Laatste vacatures

Job Banner

Hoofd Administratie/ Controller (40 uur per week)

BUDÉ ZOEKT  TER VERSTERKING VAN HET TEAM EEN HOOFD ADMINISTRATIE. Een collega die met oog voor detail de financiële afdeling in een projectgestuurde, internationaal...

Service Desk Medewerker

Voor AMR ICT gevestigd te Maastricht-Airport zijn we op zoek naar een Service Desk Medewerker met enige ervaring in het ICT vak.

Telefonist(e)/ Receptionist(e)/ Secretarieel Medewerker (fulltime of in de vorm van een duobaan)

Ben jij een Telefonist(e)/ Receptionist(e) en fulltime beschikbaar of heb je interesse in het werken in de vorm van een duobaan? Dan is Team Notarissen in Maastricht op zoek naar jou!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele vacatures? Maak een job search agent aan en ontvang periodiek een update.

Maak Job Search Agent