Inloggen

Hoofd Administratie/ Controller (40 uur per week)

Geheel Zuid Limburg
Financieel-economisch
HBO
Vast
36 - 40 uur
Nieuw
Share

De functie

Als hoofd administratie/controller ben je eindverantwoordelijk wanneer het gaat om de volledige boekhouding, personeels-/salarisadministratie en de bijbehorende rapportages. Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en in dat kader voor de juiste en tijdige verwerking van en controle op alle boekingen in het grootboek. Daarnaast draag je zorg voor de financiële rapportages waarbij volledigheid, betrouwbaarheid en representatie belangrijke kernwoorden zijn voor jouw output. Je bent intensief betrokken bij het opstellen van de jaarrekening en de accountantscontrole. Er is volop ruimte om mee te denken en te werken aan verbeterslagen. Ook voer je controles uit op de projectadministratie en bewaak je de geldstromen. In deze functie ontwerp en beheer je de administratieve systemen, werkwijzen en procedures en optimaliseer je de inrichting en uitvoering van de planning- en controlecyclus. Het coördineren van debiteuren- en crediteurenadministratie behoort ook tot de werkzaamheden. Je hebt een gedegen kennis van de belastingwetgeving met name m.b.t. internationaal zakendoen, of je bent zeer leergierig en wilt je dit zelf eigen maken. Tevens ben je verantwoordelijk voor de volledige personeels- en de extern uitgevoerde salarisadministratie. In dat kader draag je zorg voor de mutatieverwerking. Vanuit jouw inhoudelijke kennis ben je sparringpartner voor de directeur en voer je regelmatig overleg met hem.

Het gewenste profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een no nonsens kandidaat met een HBO werk- en denkniveau of een afgeronde bacheloropleiding op het gebied van financiële administratie. Daarnaast beschik je over enige jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen een MKB organisatie of binnen de accountancysector. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over vergaande kennis van Microsoft Office en in het bijzonder Microsoft Excel. Verder ben je bekend met salaris- en persoonsinformatiesystemen. Je bent resultaatgericht, pragmatisch en hebt een hands-on mentaliteit. Je hebt een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en bent accuraat en gedreven. Ook beschik je over een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen en ben je enthousiast en positief ingesteld. Tevens ben je communicatief vaardig zowel richting externe partijen als binnen de gehele organisatie.

De organisatie

Budé Group B.V., gevestigd in Maastricht, is al meer dan 35 jaar actief in de wereld van industriële productieautomatisering, revisie en onderhoud. Zij staan voor innovatie, technisch hoogstaand vakmanschap en voor langdurige relaties met onze klanten. Van kleine modificaties tot grote nieuwbouwprojecten: samen zoeken ze naar de beste oplossing waarbij duurzame productiviteitsverbetering vooropstaat.

Wat biedt Budé Group B.V.?

Als jij klaar bent om jouw carrière uit te bouwen op een manier waar je trots op kunt zijn, dan is dit jouw kans. De organisatie biedt volop mogelijkheden om te groeien. Dit bijvoorbeeld door het aanbod in opleidingen en trainingen. Binnen het team vind je de support om te excelleren in je werk en de middelen om jezelf voortdurend te ontwikkelen, uiteraard met een passend salaris en voorwaarden.

Interesse?

Geef jouw loopbaan een zet in de goede richting! Stuur jouw sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl, of reageer via onderstaande link. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes Jadoul via telefoonnummer 06 – 11733966. We kijken ernaar uit!

Marloes Jadoul - Ermers
Hoofd Administratie/ Controller (40 uur per week)

Laatste vacatures

Job Banner

Hoofd Administratie/ Controller (40 uur per week)

BUDÉ ZOEKT  TER VERSTERKING VAN HET TEAM EEN HOOFD ADMINISTRATIE. Een collega die met oog voor detail de financiële afdeling in een projectgestuurde, internationaal...

Service Desk Medewerker

Voor AMR ICT gevestigd te Maastricht-Airport zijn we op zoek naar een Service Desk Medewerker met enige ervaring in het ICT vak.

Telefonist(e)/ Receptionist(e)/ Secretarieel Medewerker (fulltime of in de vorm van een duobaan)

Ben jij een Telefonist(e)/ Receptionist(e) en fulltime beschikbaar of heb je interesse in het werken in de vorm van een duobaan? Dan is Team Notarissen in Maastricht op zoek naar jou!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele vacatures? Maak een job search agent aan en ontvang periodiek een update.

Maak Job Search Agent