Inloggen

Notarieel Medewerker/ Juridisch Medewerker

Maastricht
Geheel Zuid Limburg
Juridisch/advocatuur/notariaat
MBO HBO
Vast
36 - 40 uur
Reageer nu!
Share

Functie omschrijving Notarieel Medewerker/ Juridisch Medewerker

Als Notarieel of Juridisch Medewerker verricht je zelfstandig werkzaamheden en ondersteun je de notarissen en juristen bij het behandelen van dossiers binnen het personen- en familierecht en/of de vastgoedpraktijk. Je bent bij voorkeur inzetbaar binnen verschillende vakgebieden, waardoor je werkzaamheden divers en uitdagend zijn, met mogelijkheid om door te groeien. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanmaken en beheren van dossiers, het voorbereiden en opstellen van akten en andere juridische stukken, het voeren van correspondentie via mail en telefoon en diverse administratieve werkzaamheden. Zo ondersteun je jouw collega’s bij het afwikkelen van nalatenschappen, verdelingen van woningen bij scheiding en bijvoorbeeld bij het opstellen van samenlevingscontracten en algemene volmachten.

Functie eisen Notarieel Medewerker/ Juridisch Medewerker

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze medewerk(st)er met een voltooide MBO+ of HBO opleiding met interesse voor de notariële praktijk. Wij zoeken bij voorkeur iemand met relevante werkervaring, liefst binnen het notariaat, maar staan ook open voor leergierige starters. Je bent communicatief vaardig én klantgericht, kan goed binnen een team werken en wilt graag verder leren. Daarnaast is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt, de Nederlandse taal goed beheerst en digitaal vaardig bent. Bij voorkeur ben je 5 dagen per week beschikbaar.

Bedrijfsprofiel

Team Notarissen is een notariskantoor gelegen nabij het centrum van Maastricht met een grote en diverse praktijk. Ons team bestaat uit zo’n 30 medewerkers, waaronder (toegevoegd-)notarissen, kandidaat-notarissen, juristen, notaris klerken en notarieel medewerkers. Team Notarissen is dé notaris van vandaag en morgen. Up-to-date, flexibel en toegankelijk. Vanwege onze groeiende notarispraktijk zijn wij op zoek naar versterking van ons team binnen de afdeling personen- en familierecht en onroerend goed.

Arbeidsvoorwaarden

Team Notarissen biedt jou een afwisselende en uitdagende fulltime functie met de gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen. Het team gaat op een informele manier met elkaar om en de werkomgeving is dynamisch en open-minded. Het startsalaris is marktconform afhankelijk van de reeds opgedane werkervaring en in overleg bestaat de mogelijkheid tot thuiswerken. Daarnaast geven wij jou de mogelijkheid om je kennis uit te breiden middels opleidingen of cursussen, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Interesse?

Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Marloes Jadoul - Ermers via telefoonnummer 06-11733966.
Marloes Jadoul - Ermers
Notarieel Medewerker/ Juridisch Medewerker

Laatste vacatures

Job Banner

Financieel medewerker+

Ben jij die ambitieuze financiële topper die kiest voor het werken binnen een professionele en ook informele organisatie? Reageer dan snel!
Geleen

Apothekersassistente

Ben jij een enthousiaste, gedreven en klantvriendelijke gediplomeerd apothekersassistent(e) en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!
Maastricht

Notarieel Medewerker/ Juridisch Medewerker

Voor Team Notarissen, een notariskantoor gevestigd in Maastricht, zijn wij op zoek naar een notarieel medewerker/ juridisch
Maastricht

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele vacatures? Maak een job search agent aan en ontvang periodiek een update.

Maak Job Search Agent