Inloggen

Ondersteunend medewerker apotheek

Maastricht
Meerdere functies beschikbaar
Share

Dit ga je doen

Als ondersteunend medewerker apotheek vind je het leuk om binnengekomen bestellingen te sorteren en uit te pakken. Je signaleert fouten en afwijkingen en geeft dit door aan de verantwoordelijke medewerker. Je maakt recepten klaar, controleert vervaldata van medicijnen en je draagt zorg voor een goede administratieve afhandeling. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor orde en netheid binnen de apotheek.

Dit heb je in huis

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een VMBO werk- en denkniveau. Je bent in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Samen met jouw collega’s werk je aan een gemeenschappelijk doel namelijk het leveren van een kwalitatieve dienstverlening vanuit onze apotheek. Je kunt goed met computers overweg en je vindt het leuk om samen met het team de doelstellingen te realiseren. Uiteraard beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Bedrijfsprofiel

Service Apotheek Heer is aangesloten bij de formule Service Apotheek en bestaat uit drie locaties. Deze variëren van reguliere apotheek tot distributieapotheek. Service Apotheek is een formule voor zelfstandige apothekers die meer willen dan alleen maar medicijnen leveren. Service Apotheek Heer verbindt het leveren van medicijnen aan het verlenen van zorg en service en gaat hierbij verder dan de reguliere apotheek.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Apotheek Heer betekent veel afwisseling in werkzaamheden binnen een informele setting. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag in dagdienst. De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn ingedeeld conform richtlijn CAO apotheken. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract met de intentie om dit te verlengen.

Interesse?

Ben jij enthousiast en wil je bij ons aan de slag als ondersteunend medewerker? Stuur dan jouw CV naar r.jadoul@selexxyz.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor nadere informatie en vragen kun je contact opnemen met Roger Jadoul (HR adviseur) r.jadoul@selexxyz.nl of 06 - 15967416
Roger Jadoul
Ondersteunend medewerker apotheek

Laatste vacatures

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele vacatures? Maak een job search agent aan en ontvang periodiek een update.

Maak Job Search Agent