Inloggen

Werkvoorbereider - aankomend bedrijfsleider

Elsloo
Geheel Zuid Limburg Westelijke mijnstreek
Techniek overig Bouwkunde Civiele techniek
MBO HBO
Vast
32 - 36 uur 36 - 40 uur
Topbaan
Share

Werkzaamheden

In deze (doorgroei)functie ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de diverse projecten. Afhankelijk van je kennis en ervaring zal het plannen van de projecten en het daarop inzetten van medewerkers tot de werkzaamheden gaan behoren. Ook neem je op locatie de werken op en volg je het hele traject tot en met de oplevering. Je beantwoordt de telefoon en onderhoudt contacten met onderaannemers. Vanuit jouw functie vervul je steeds meer een adviserende rol richting klanten over de diverse oplossingen en over de mogelijkheden die geboden kunnen worden. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor de medewerkers in de buitendienst en werk je offertes en prijsaanvragen uit. Het bij onvoorziene situaties of afwezigheid van collega’s zelf de handen uit de mouwen steken maakt voor jou de functie compleet. Nadat je je hebt bewezen in de rol van werkvoorbereider, bestaat de mogelijkheid om binnen enkele jaren door te groeien naar de rol van bedrijfsleider.

Wie zoeken we?

Als werkvoorbereider/ aankomend bedrijfsleider beschik je minimaal over een MBO+/HBO werk en denkniveau. Indien je aanvullende specifieke cursussen of opleidingen hebt gevolgd binnen dit vakgebied, dan is dat uiteraard een pré. Je beschikt over technisch inzicht en hebt ervaring opgedaan binnen de bouwwereld. Op dit moment ben jij werkzaam als werkvoorbereider of uitvoerder. Je bent communicatief sterk, overtuigend, meedenkend, stressbestendig en proactief ingesteld. Daarnaast kun je goed functioneren binnen een team: samenwerken is binnen deze functie van groot belang! Je bent van positieve waarde en creatief in het bedenken van oplossingen. Tevens werk je georganiseerd en krijg zaken voor elkaar. Kennis van MS Office is eveneens van belang. Kennis van boren en zagen is een pré, maar jouw persoonlijkheid en motivatie vinden wij veel belangrijker

Het bedrijf

Hans Janssen B.V. te Elsloo, mag gezien worden als de specialist voor al het betonboor, zaag- en kapwerk!

De fundamenten van de organisatie zijn gelegd in oktober 1996. In 25 jaar tijd heeft het eenmansbedrijf waarmee werd gestart, zich ontwikkeld tot een gerenommeerd betonboorbedrijf. De werkzaamheden richten zich op betonboor, zaag- en kapwerk in beton, steen en asfalt. Het steeds vaker ingeschakeld worden op grotere en complexere werken, zorgde in de loop der jaren voor een dusdanige snelle groei dat de garage in augustus 2002 werd verruild voor een nieuw en groter pand op het Business Park Stein te Elsloo. Ook heeft Hans Janssen B.V. haar VCA certificaat behaald. Hiermee laat het bedrijf zien dat zij veiligheid, gezondheid en milieu hoog in het vaandel heeft staan. Ook heeft de organisatie in de loop der jaren diverse vaktechnisch ontwikkelingen doorgemaakt, maar al met al is het nog steeds een familiebedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Er wordt jou een interessante en afwisselende functie geboden met veel ruimte tot eigen ontwikkeling en doorgroei naar de rol bedrijfsleider. Het bedrijf kent een familiaire setting. Uiteraard wordt een bij de functie passend salaris en een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket geboden. Een en ander passend bij jouw achtergrond, opleiding en ervaring.

Interesse gewekt?

Stuur dan je sollicitatie naar r.jadoul@selexxyz.nl, of reageer via onderstaande link. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roger. Dat mag via telefoonnummer 06 – 15967416 of per e-mail naar r.jadoul@selexxyz.nl.
Roger Jadoul
Werkvoorbereider - aankomend bedrijfsleider

Laatste vacatures

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele vacatures? Maak een job search agent aan en ontvang periodiek een update.

Maak Job Search Agent