/_images_upload/_tn_6fb6ac46c7a7b6fa.jpg
Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis binnen het vakgebied. Op die manier dragen we optimaal bij in het vinden van een passende baan.

Contact

/_images_upload/_tn_b1b637689e6c571e.jpg
HR advies op maat

Vanuit onze flexibele werkhouding en op basis van onze deskundigheid zijn wij in staat maatwerk te leveren en geven wij antwoord op uw HR vraagstukken.

Contact

/_images_upload/_tn_a233292cae4f927c.jpg
Kennismaken is belangrijk

Ben je op zoek naar een bureau dat naar je luistert en professionaliteit voorop heeft staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact

Snel zoeken

Jacotech bv

Jacotech bv
Jacotech bv is al jaren actief in de agrarische sector en staat bekend als een specialist op het gebied van mesttechniek, watertechniek en voeder- en drinkwatersystemen binnen de veeteelt. In de winkel helpen zij de klanten graag bij het vinden van de juiste systemen. De zeer uitgebreide kennis en kunde en het ruime assortiment in pompen, mixers en beregenings-/ vernevelingsinstallaties maakt dat zij voor ieder probleem wel een oplossing kunnen aandragen. Hun opdrachtgevers zijn onder meer actief in de agro, industrie, overheid, hoveniersector, architectuur, maar daarnaast staan zij ook klaar voor de particulieren met onder andere hun tuinberegeningsinstallaties. De laatste jaren vinden ook industriële klanten de weg naar Jacotech bv voor het aanleggen van leidingwerk in de fabrieken. Installatietechniek is een discipline die bij alle projecten een belangrijk onderdeel uitmaakt van het totaal, waardoor hun monteurs echte allrounders zijn in het aanleggen van leidingwerk.
Tot de vestiging Weert behoort ook Budé Techno Service Weert, een gecombineerde machinefabriek en constructiewerkplaats. Budé Techno Service is als machinefabriek gespecialiseerd in nieuwbouw, revisie en onderhoud van machines en apparaten. Daarnaast ontwerpen, produceren en monteren ze klantspecifieke staalconstructies voor bedrijven, overheid en particulieren.
Deel dit bedrijf
Onze klanten