/_images_upload/_tn_6fb6ac46c7a7b6fa.jpg
Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis binnen het vakgebied. Op die manier dragen we optimaal bij in het vinden van een passende baan.

Contact

/_images_upload/_tn_b1b637689e6c571e.jpg
HR advies op maat

Vanuit onze flexibele werkhouding en op basis van onze deskundigheid zijn wij in staat maatwerk te leveren en geven wij antwoord op uw HR vraagstukken.

Contact

/_images_upload/_tn_a233292cae4f927c.jpg
Kennismaken is belangrijk

Ben je op zoek naar een bureau dat naar je luistert en professionaliteit voorop heeft staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact

Snel zoeken

MaasTerminal Maastricht B.V.

MaasTerminal Maastricht B.V.

Maasterminal Maastricht biedt een full service logistiek distributiecentrum in Limburg met op- en overslagmogelijkheden voor non-food industrieën. De combinatie van het multimodale karakter, 30.000 m2 opslagruimte, een eigen overdekte spoorrails en 24/7 service vormen het bedrijf tot een ideale partner in contractlogistiek, voorzien van een grenzeloze ambitie. Nu én in de toekomst.

History
Maasterminal B.V. is voortgekomen uit Steel Solutions BV. In 2013 hebben ze de stap gezet naar onafhankelijkheid om hun ambities vrij baan te geven. Ze zijn klaar voor nieuwe industrieën en bovenal voor de toekomst, waarbij duurzaamheid centraal staat. Als team zijn ze bovendien ieder op hun eigen manier idolaat van logistieke complexiteit. Een multidisciplinair team van professionals dat er alles aan doet om zich te onderscheiden op het gebied van service, veelzijdigheid en sterke relaties. Dat is, MaasTerminal Maastricht.

We do Contract Logistics
Als specialist in contractlogistiek zorgen zij voor totaalconcepten zodat hun klanten zich kunnen focussen op hun ‘core’ business. Contractlogistiek draait om logistieke oplossingen in de vorm van transport, opslag en value added services. Als partner in contractlogistiek heb je altijd zekerheid over je voorraad dankzij onder andere hun inventarisatie- en voorraadcontrole en individuele kwaliteitsstatistieken. Zij streven naar langdurige samenwerkingen met hun klanten op basis van contracten. Uiteraard gaat dit in goed overleg en worden de wensen en verwachtingen van klanten hierin meegenomen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar hun website: www.maasterminal.nl

Deel dit bedrijf
Onze klanten