/_images_upload/_tn_6fb6ac46c7a7b6fa.jpg
Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis binnen het vakgebied. Op die manier dragen we optimaal bij in het vinden van een passende baan.

Contact

/_images_upload/_tn_b1b637689e6c571e.jpg
HR advies op maat

Vanuit onze flexibele werkhouding en op basis van onze deskundigheid zijn wij in staat maatwerk te leveren en geven wij antwoord op uw HR vraagstukken.

Contact

/_images_upload/_tn_a233292cae4f927c.jpg
Kennismaken is belangrijk

Ben je op zoek naar een bureau dat naar je luistert en professionaliteit voorop heeft staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact

Snel zoeken

B.V. Kinderopvang Pinokkio Maastricht

B.V. Kinderopvang Pinokkio Maastricht
Welkom bij Stichting Kinderopvang Pinokkio Maastricht!

Elk kind is uniek in aanleg en aard en ontwikkelt zich op eigen wijze en eigen tempo. Zij hebben respect voor de eigenheid van ieder kind en het gezin waar het kind in opgroeit. Hier willen zij zoveel als mogelijk bij aansluiten. Zij dragen bij aan de beelden van fantasie en werkelijkheid, brengen waarden en normen over. Zo krijgt ieder kind de kans om zich op zijn/haar manier te ontwikkelen.

Op diverse plekken in Maastricht biedt Stichting Kinderopvang Pinokkio Maastricht dagopvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Vanaf 2012 is Stichting Kinderopvang Pinokkio Maastricht een officieel door de gemeente Maastricht erkend VVE kinderdagverblijf.

In 1987 is Kinderdagverblijf “Pinokkio” gestart met de kinderopvang voor 0 tot 4 jarigen en vanaf 1999 zijn ze gestart met de buitenschoolse opvang.
Het personeel beschikt over de vereiste diploma’s aangevuld met een EHBO, reanimatie en BHV diploma en/of VVE-certificaat. Het kinderdagverblijf beschikt over een stichtingsbestuur en een Oudercommissie. De Stichting Kinderopvang Pinokkio Maastricht en de Oudercommissie zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang.

Per 1 april 2016 is onze organisatie uitgebreid met 4 locaties peutergroepen voor kinderen van 2 jaar tot 4 jaar namelijk:
Peutergroep Lambiek: Pastoor Habetstraat 40
Peutergroep Wiemelhook: Prestantstraat 40
Peutergroep Pinokkio Wolder: Felix Bockenplein 1
Peutergroep Pinokkio Belfort: Ebenistendreef 90a

Interesse of vragen ? U kunt alle informatie vinden op hun website www.kdv-pinokkio.nl.
Deel dit bedrijf
Onze klanten