/_images_upload/_tn_6fb6ac46c7a7b6fa.jpg
Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis binnen het vakgebied. Op die manier dragen we optimaal bij in het vinden van een passende baan.

Contact

/_images_upload/_tn_b1b637689e6c571e.jpg
HR advies op maat

Vanuit onze flexibele werkhouding en op basis van onze deskundigheid zijn wij in staat maatwerk te leveren en geven wij antwoord op uw HR vraagstukken.

Contact

/_images_upload/_tn_a233292cae4f927c.jpg
Kennismaken is belangrijk

Ben je op zoek naar een bureau dat naar je luistert en professionaliteit voorop heeft staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact

Snel zoeken

Steel Solutions B.V.

Steel Solutions B.V.

Als particulier bedrijf met een lange geschiedenis in de staalindustrie speelt Steel Solutions kort op de bal. Zij houdt niet van onnodige managementlagen maar wel van snelle besluitvorming. Elke dag weer voldoet de organisatie aan de meest ambitieuze wensen van haar klanten/partners en biedt zij geavanceerde supply chain-oplossingen voor 's werelds meest succesvolle staalbedrijven. Steel Solutions is ooit begonnen als een logistiek bedrijf en biedt dan ook eersteklas logistieke diensten. Echter, tegenwoordig is zij veel meer dan een transporteur van staal. Zij beheert het complete tijdrovende en financieel kwetsbare proces tussen vraag en aanbod. Als full-service chain manager organiseren en controleert Steel Solutions het complete proces van verzending, douane, fiscale afhandeling, warehousing, value added services en distributie. Daarnaast levert zij oplossingen op maat voor o.a. staalfabrieken, handelsbedrijven, servicecentra en eindgebruikers over de hele wereld.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.steel-solutions.nl

 

Deel dit bedrijf
Onze klanten