/_images_upload/_tn_6fb6ac46c7a7b6fa.jpg
Op zoek naar een nieuwe uitdaging

Persoonlijke aandacht gecombineerd met kennis binnen het vakgebied. Op die manier dragen we optimaal bij in het vinden van een passende baan.

Contact

/_images_upload/_tn_b1b637689e6c571e.jpg
HR advies op maat

Vanuit onze flexibele werkhouding en op basis van onze deskundigheid zijn wij in staat maatwerk te leveren en geven wij antwoord op uw HR vraagstukken.

Contact

/_images_upload/_tn_a233292cae4f927c.jpg
Kennismaken is belangrijk

Ben je op zoek naar een bureau dat naar je luistert en professionaliteit voorop heeft staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact

Snel zoeken

Kandidaten

Het zetten van een nieuwe stap in je loopbaan doe je niet zomaar. Het betekent dat je gaat zoeken naar een baan die aan al je eisen voldoet. Hierbij wil Selexxyz Recruitment je graag ondersteunen en adviseren.

Selexxyz Recruitment bemiddelt in vaste banen op MBO-, HBO- en academisch niveau tussen kandidaten en opdrachtgevers in Limburg. Dit doen wij voor zowel starters op de arbeidsmarkt als voor mensen met enige jaren werkervaring. De focus ligt op vacatures binnen de disciplines economie en techniek.

Een goede relatie met jou als kandidaat vormt in dit traject voor ons de basis. Het intensieve contact voor, tijdens en na een selectieprocedure zorgt voor een goede samenwerking wat resulteert in het vinden van die juiste baan.

Indien je van onze diensten gebruik wil maken, willen wij je uitnodigen contact met ons op te nemen. Je mag je CV achterlaten op onze website, maar uiteraard ook telefonisch of per e-mail reageren. Mochten er concrete mogelijkheden zijn, dan word je door ons benaderd om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Onze klanten